Oliven, fetaost, hvitløkbåter, marinerte grønnsaker ( i olje – fås kjøpt i små bokser). Scampiene stekte jeg like før måltidet startet, og holdt de varme på pannen
· ramsløkmarinerte lammekoteletter. Skalldyrspydbesto i all enkelhet av rå scampi og råe kamskjell. Når været bestemte seg for også å være på vår side og bød på strålende sol ble denne siste sommerdagen en flott opplevelse
biffstrimler, kylling strimler, svinestrimler, marinertescampi. For et par helger siden ba vi et vennepar på middag en fredagskveld, og for å unngå fredagstaco, hjemmelaget pizza eller noe av det vi ellers velger på fredager, bestemte vi oss for å prøve noe som de kanskje ikke hadde vært med på før
mariner rensede scampi en time, legg pågrillen, stek på høy varme et minutt eller to og server med verdens enkleste mangosalat, marinade og ristede sesamfrø
Scampi tres på grillspyd og legges utover et fat. Alt gled ned på høykant. Fisk og frukt er en uslåelig kombinasjon, og denne gangen har jeg kombinert scampi med ananas i en rissalat
Scampi marineres i en umamirik ponzu-saus en time eller to, legges pågrillen, og serveres med verdens enkleste mangosalat, sammen med litt ponzu som du dypper scampi oppi
marinert lammekotelett. Dessuten, bruk ponzusaus som du tilsetter litt sitron til marinering av scampi, de trenger bare en time i badekaret, server med en mangosalsa med sesamolje og litt chili og koriander- knallgodt