Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Soyasaus altså. Fy søren, for en genial greie. Altså, soyasaus er virkelig sååå mye mer enn tilbehør til asiatisk mat
160-180 gr pr porsjon)- 2 ss god olje, til marinering- 1 ss paprikapulver- 1/2 stk juice av sitron/appelsin- Litt hakket rosmarin, frisk eller tørket- 1 ts ingefær- 1/2 ts karri. 160-180 gr pr porsjon)- 2 ss god olje, til marinering- 1 ss paprikapulver- 1/2 stk juice av sitron/appelsin- Litt hakket rosmarin, frisk eller tørket- 1 ts ingefær-
Vend på kyllingen noen ganger under marineringen. Posted by Torill Anita. Tweet. Om du er glad i kylling og liker litt spicy mat så bør du prøve denne retten
Spicy kyllingrett med gode grønnsaker og masse smak. Litt hot og veldig godt. Du kan bytte ut pasta med nudler, for og få en litt mer asiatisk rett hvis du ønsker det
Marinering av scampi. Nydelig forrett eller smårett, når det frister med noe hot, søtt & godt. Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi
Sett det til marinering i kjøleskapet i minst en time, eller helst i over natta. Siden jeg allerede har sunget min klagesang i dag, så kan jeg nøye meg med å komme med en rask liten oppskrift på lammekoteletter
Marinert scampi. 22. 07. 2016 kl. 14 i. 5. Skalldyr. Én kommentar. Endelig hjemme i Farsund en tur. ) og min søster fra Oslo disket opp med den mest fantastiske scampi rett
Restaurantpizzamarkedet renner over av pizza med marinert kylling i alle varianter, men på hjemmefronten ser det ikke ut som vi er så aktive med selvmarineringen