Jeg har med vilje kortet ned på krydderlisten, i motsetning til Tikka Masalaen min, for at dere skal slippe å ribbe krydderhyllene helt neste gang dere er ute å handler
Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj. Jeg anbefaler å bruke den, men dersom du ikke har, så går det bra å smake seg til med salt i stedet
Mens potetene står i ovnen tar du kyllingbitene ut av marinaden, tørk litt med et kjøkkenpapir og stek de lett i litt smør olje til de får litt brunfarge, de behøver ikke være gjennomstekt da de skal i stekeovnen etterpå
Som mange av dere vet er jeg en ganske stor tilhenger av Jamie Oliver og hans arbeid. Du har jo selvfølgelig gjettet hvilken oppskrift det er allerede… nemlig «Chicken Tikka Masala», eller kylling tikka masala på godt norsk
Tilslutttilsetteskyllingen som vendes inn. Kanskje dette er en av grunnene til at mange nordboere er særs glad i indisk mat- vi higer etter eksotiske og spennende smaksopplevelser
Jeg har mange gode minner fra ferier i Hellas, kunne tenkt meg en tur tilbake snart også. Jeg kokte opp byggris, finhakket tomater, rødløk , bladpersille som jeg blandet med risen og hadde sitron og tzatziki til
Ta vare på eventuelle rester fra marianden når du tar opp kyllingentil steking. Noen ganger så har man ikke mulighet til å bare dra dit fordi man får litt cravings
Legg ferdigstekt kyllingtil side. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Bland kyllingfiletene med marinaden og la den stå kjølig i minst én time