amerikanske pannekaker, asiatisk laks med sesamfrø, østerssopp, cayenne, champignon, fiskegrateng, fiskegrateng med torsk, fiskegrateng med torsk og blomkål, fiskegrateng uten pasta, grove rundtstykker, gulrotsuppe, gulrotsuppe med appelsin, gulrotsuppe med chorizo, helgekos, hjemmelaget pasta, hjemmelaget suppe, hvetefrie rundstykker, kremet fiskegrateng, kremet risotto, kremet risotto med sopp, mango chili lime salat, marinadetil fisk, marinadetil kjøtt, marinert laks, mousse, pannekaker, pannekaker til frokost, pasta med mascarpone, portobellosopp, risotto, sjokolade og chili, sjokolademousse, sjokolademousse med et hint cayenne, sopprisotto, sprøstekt skinke, tagliatelle, tagliatelle med mascarpone spinat og sprøstekt skinke, Teriyaki, teriyakimarinert laks, torsk, torsk og blomkål, tykke pannekaker
Før steking hadde vi laget en marinade av halvparten akasiehonning og halvparten soyaolje + et par kløfter med finhakket hvitløk og rikelig med nykvernet pepper
Jeg synes det blir best når lammet blir satt inn med en kryddermiks, marinade eller rubb i forkant, men om du ikke rekker det, smaker det godt også om det blir krydret samme dag
Finhakk rosmarin og bland sammen med resten av ingrediensene tilmarinaden. Ta kjøttet ut av marinaden, dryss over salt og legg kjøttet i varm grillpanne,