Legg kyllingbiter som du har skåret opp, i marinaden. ( marinade og saus kommer lengre ned). Jeg forstår godt at man noen ganger må ty til ferdigkjøpte produkter fordi man ikke har tid til å lage selv
Et godt stykke kjøtt feks smaker bedre med kun salt og pepper (selv om jeg som regel lager en marinade eller krydderblanding da), enn de fæle ferdigmarinerte greiene man får på matbutikken
Idag blir d woktil middag og kyllingen ligger allerede i marinaden. Marinade. Bruk d du har i kjøleskapet, kjøper alltid inn masse grønnsaker hver mandag så har man alltid noe å bruke til middagene
Legg kyllingen i marinade (ca. marinade. Kok ris, og wok/stek grønnsakene (rett før servering). Denne kyllingen har gitt oss en helt utrolig lukt som har fylt hele huset, og det var nesten umulig å ikke spise alt opp på en gang
Start med å legge kyllingen i marinaden noen timer på forhånd, eller over natta. Wok grønnsakene, lett, men stek gulrøttene litt lengere, bruk litt olje, og på slutten av steketiden hell over marinaden, bland godt og server
Hell grønnsakene i woken, rør rundt så de får olje på seg, og la dem stå noen minutterHell over sausen over, rør rundt, og la det koke noen minutter til før du har oppi peanøttene
Del kylling i strimler og legg den i marinade, helst noen timer før, gjerne en dag før. Del noen maiskolber i fire deler og legg på stekeplaten sammen med hele hvitløksfedd som alt blir penslet med marinaden eller bare olje
Start med å legge kyllingen i marinaden noen timer på forhånd, eller over natta. Wok grønnsakene, lett, men stek gulrøttene litt lengere, bruk litt olje, og på slutten av steketiden hell over marinaden, bland godt og server