Marinade til indrefilet av okse oppskrifter

Biffsnadder med okse - ala Løkken

Biffsnadder med okse - ala Løkken

Indrefilet bør ligge i marinade natten over. Enten en hjemmelaget marinadeav olje, grillkrydder, peppermix, cayenne pepper, sitronpepper, hvitløkspulver og saften av en halv lime, eller bare en ferdiglaget grillolje
Grill me tender

Grill me tender

Så skal de ligge en liten stund i en enkel marinade, før man stikker et termometer i kjøttet. ”det å holde et spyd av tre med kjøtt over bålet til det er stekt”

Slipp fargene løs på grillen!

Sauser, marinader og dressinger er ikke alltid nødvendig. Så til saken, her er gårsdagens middag, basert på en del rester fra det jeg kjøpte inn av råvarer til BODYLISCIOUS FISK, som vi hadde dagen før
Biffsnadder ala Løkken

Biffsnadder ala Løkken

Indrefilet bør ligge i marinade natten over. Enten en hjemmelaget marinadeav olje, grillkrydder, peppermix, sitronpepper, hvitløkspulver, cayenne pepper og saften av en halv lime, eller bare en ferdiglaget grillolje

Tataki av indrefilet

Legg marinaden over kjøttet. Smak til med salt. Indrefiletavokse. Oppskriften er skapt av den unge, fremadstormende kokken Trond Svendgård