Jeg har så langt til gode å smake en bedre marinadetil grilling enn denne. Jeg har laget mange typer marinader opp igjennom, men ingen kan måle seg med denne aller enkleste av dem
Indrefilet bør ligge i marinade natten over. Enten en hjemmelaget marinadeav olje, grillkrydder, peppermix, cayenne pepper, sitronpepper, hvitløkspulver og saften av en halv lime, eller bare en ferdiglaget grillolje
Så skal de ligge en liten stund i en enkel marinade, før man stikker et termometer i kjøttet. ”det å holde et spyd av tre med kjøtt over bålet til det er stekt”
Sauser, marinader og dressinger er ikke alltid nødvendig. Så til saken, her er gårsdagens middag, basert på en del rester fra det jeg kjøpte inn av råvarer til BODYLISCIOUS FISK, som vi hadde dagen før
Indrefilet bør ligge i marinade natten over. Enten en hjemmelaget marinadeav olje, grillkrydder, peppermix, sitronpepper, hvitløkspulver, cayenne pepper og saften av en halv lime, eller bare en ferdiglaget grillolje