Gni inn hele svinesteken i marinaden. Marinade. Legg svinesteken over,. blandes til en marinade. Svinestek til 4 personer. 1 stk svinestek ca 800 g. 1 stk svinestek
Marinade. Ha hvitløken og bærene sammen med de andre marinadeingrediensene i en kjele med vann. Legg skinken i en keramisk bolle og hell over den avkjølte marinaden
brokkoli, brunost, cashewnøtter, eggehviteomelett, eplesyltetøy, familiemiddag, faste, fastelavan, fastelaven, fastelavens, fastelavn, fisk i folie, folie, frokost, frokostbrød, hjemmelaget lasagne, honning- og sitronglaserte laksespyd, Kai Pad Med Mamuang, kjappe frokostbrød, kylling, kylling og cashewnøtter, laks, laks i folie, laks med mascarpone, laks og brokkoli, laksepakke, laksespyd, lasagne, lasagne for hele familien, linfrø, mascarpone, mascarponelaks i folie, middagstips, omelett, rundstykker, rundstykker uten gjær, søndagsmiddag, scones, svinestek, svinestek med svor, svor, timian marinade, timianmarinert svinestek med svor, vaniljekrem, Vannbakkels, Waleskringle, waleskringle med vaniljekrem og eplesyltetøy
Den marinaden jeg liker, er følgende. Første steg på vår vei til en Cassoulet de Porc et de Mouton, eller på godt norsk, hvite bønner med svinestek, lam og pølser
Du kan godt lage mye større porsjon og bruke den som marinade og som saus til fisk. 250g stekt svinekjøtt, ribbe, nakkekotelett, svinestek eller en bit svinefilet. 250g stekt svinekjøtt, ribbe, nakkekotelett, svinestek eller en bit svinefilet
Lag marinade av hakket hvitløk, chillipasta, pepper og matolje. Mange forbinder grønne erter med kjedelig tilbehør til svinestek, tørr stuing som kompanjong til kjøttkaker eller fargeinnslag i retten som tok Norge med storm på 70 tallet, kabaret. Hvis du vil spare tid kan du legge kjøttet i marinade dagen før og sette det i kjøleskapet, hvis ikke lar du dette marinere i ca 10 minutter
Lag marinade av hakket hvitløk, chillipasta, pepper og matolje. Mange forbinder grønne erter med kjedelig tilbehør til svinestek, tørr stuing som kompanjong til kjøttkaker eller fargeinnslag i retten som tok Norge med storm på 70 tallet, kabaret. Hvis du vil spare tid kan du legge kjøttet i marinade dagen før og sette det i kjøleskapet, hvis ikke lar du dette marinere i ca 10 minutter