Selv om dissebollene lages helt uten melk, må jeg ærliginnrømme at dette er en av mine beste bolle-oppskrifterEn kan selvsagt lage bollene med melk, da byttes melkefrittmargarin med vanligmargarin og vann med melk
Deigen må ikkebli for fast, heller på grensen tilklebrig. Juster med mer mel om nødvendig. Dette er Berlinerboller uten fyll, såkalte Solboller fra Tromsø
Bland sukker og margarin/smørhvitt. Tilsett så hvetemel, eggeplommene, mel og bakepulver. Det skal bli så stivt at du kan snu bollen oppned, uten at det renner ut
I dag kan jeg friste med lavkarbo kanelsnurr-muffins uten sukker, melk, gluten og korn. Tilsett mer vann om røren trenger å tynnes litt(hvor mye veske kokosmelet suger til seg kan varierelittimellomkokosmel-typene), ellermellinfrømel om røren er for tynn
Del margarineni små terninger og bruk fingrenetil å smuldre dem ned imeleti en bakebolle. Bland sammen egg og melk, soyasaus og sitrondråper og hell over fyllet nesten opp til kanten
Smelt smør og ha imelken. Elt inn resten av melet – det kan være du trenger mer ellermindremel – deigen er ferdig når deigenikke henger fast ifingrenedineeller på benken
Sukkerfri, magrere, fiberrike og alternativtmelkefri - Fiberfin er fiber som gjer baksten grov i skjul, som skikkelig grovbrød uten at det påvirker smak og konsistens
Krem sammen smør/margarin, sukrinmelis, kremost, smør smaksdråper og vanilje ekstrakt. Pisk sammen rissirup, margarin, vanilje ekstrakt og kanel i en litenbolle