Marengskake med sitronkrem oppskrifter

Marengskaker med blåbærcurd og bær

Marengskaker med blåbærcurd og bær

Fortsett å vispe hele tiden så sitronkremen ikke fester seg i bunnen. Rør blåbærcurden myk og fordel generøse mengder over marengskakene
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

♥ Det går fint å forberede både marengskaken og sitronkremen dagen i forveien. Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake
Blåbærcurd (Blueberry Curd)

Blåbærcurd (Blueberry Curd)

Blåbærcurd er også nydelig som kakefyll, på marengskaker osv. Dekk så over med plastfolie og sett i kjøleskapet over natten
Marengskake

Marengskake

Bare ha marengsen på en vanlig stekeplate dekket med smurt bakepapir. Sitronkrem. ¤ Splitt vaniljestanga på langs og skrap ut frøene og ha dem i en bolle sammen med fløten

Marengskake med sitronkrem

Like før servering fylles bunnen medsitronkrem og pyntes med delte kiwi og jordbær. Stivpisk eggehvitene til marengsen og bland inn melis og potetmel i 3-4 omganger