Marengskake med friske bær oppskrifter

Sukkerfri marengskake med vaniljekrem

Sukkerfri marengskake med vaniljekrem

Men bunnen er sprø, god og minner om marengs, og blir selfølgelig hakket bedre med masse fyll og friskebær
Sukkerfri marengskake

Sukkerfri marengskake

Den smaker helt nydelig toppet med hjemmelaget banan-is, friskebær, salte peanutter og gjerne litt revet mørk sjokolade
Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova med sitronkrem og bær

Pavlova er nok verdens mest berømte marengskake. Pynt kaken medfriskebær. Sitronkremen gir herlig, syrlig smak til den ellers søte kaken og smaker perfekt til de friskebærene
Trine`s Pavlova marengskake

Trine`s Pavlova marengskake

Selve kaken smaker som pikekyss, og den kan fylles med alle type søte og friske kremer og bær, alt etter ønske og smak
Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Dekk eventuelt over marengskakenmed et stykke bakepapir på slutten av steketiden, så den holder på den hvite fargen
Pavlova

Pavlova

Ville prøve medmarengskaken Pavlova. Fordel kremen over kaka og pynt medfriskebær. Pisk kremfløten med litt sukker
Kake og dessert tips til 17. mai!

Kake og dessert tips til 17. mai!

Marengskakermed krem og friskebær er utrolig godt. Kaken er pyntet med krem og bær, formet som det norske flagget
Pasjonsfruktsorbet

Pasjonsfruktsorbet

Marengskakermedblåbærcurd og bær. Server sorbeten gjerne sammen medfriskebringebær. Server isen som den er, eller medbringebær og hjemmelaget sjokoladesaus
Blåbærcurd (Blueberry Curd)

Blåbærcurd (Blueberry Curd)

Blåbærcurd er også nydelig som kakefyll, på marengskaker osv. Dekk så over med plastfolie og sett i kjøleskapet over natten
Sjokoladepavlova til 17. mai!

Sjokoladepavlova til 17. mai!

) Marengskaken vil flyte littegrann utover under stekingen, så det er lurt å ikke legge marengsen i et for tynt lag
Marengskaketårn

Marengskaketårn

Kaken bør fylles med krem og friskebær på serveringsdagen. Sett kakebunnene oppå hverandre med krem og bær mellom lagene
Marengs og friske bær

Marengs og friske bær

Har prøvd oppskriften selv til marengskake hel. Pynt kakene med krem og bær like før servering.  Fikk den servert hos min mor etter etter en førjulsmiddag med lettsaltet torsk
Marengskake

Marengskake

Det er selvfølgelig best medfriskebær, men det duger også bra med frossene bjørnebær eller bringebær
Pavlova med et hint av lime

Pavlova med et hint av lime

Marengskaken. Søt marengs får følge av vaniljekrem, lime og friskebær. Imens lager du kremen og gjør klar bærene
Hjertepavlova

Hjertepavlova

- Pynt medfriskebær og servér umiddelbart før bunnene blir myke av kremen. - Ha i salt og pisk med mixmaster til det blir et mykt skum