Vi løfter dette innlegget opp etter å ha fått masse spm om hvordan å lage bunnen til Pavlova. Oppskrift på marengs finner du her på siden () og den er i kategori "enkel"
8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden). 8 eggeplommer (du har 8 eggeplommer igjen hvis du lager marengsbunn etter oppskrift her på siden)
Dette er en utrolig god og frisk kake med marengsbunn, krem og friske bær. Marengsen er seig og god med sjokoladeknapper, toppet med jorbærkrem og pyntet med jordbær og bringebær
Marengsbunner kan med fordel lages noen dager i forveien og oppbevares tildekket med litt bakepapir. Den kjente og kjære Pavlova kaken er etter hvert kjent over hele verden
Eg kommer muligens til å lage ekte marengsbunn med dagens tips på melkefritt fyll, som gjerne er ett alternativ til andre som mån ta hensyn til melkeintoleranse uten at forskjellen blir for stor
Dette er marengsbunn med Oreokjeks og pecannøtter, som er dekket med pisket krem, som er dekket med mer Oreos, som er dekket med sjokoladesaus, som er dekket med karamellsaus
Marengsbunn. Pynt på marengsbunnen. Marengsbunnen. Legg marengsbunnen på toppen og smør utover kremen. Stek marengsbunnen på rist midt i ovnen ved 150°C i 60 minutter
Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går