Eg kommer muligens til å lage ekte marengsbunnmed dagens tips på melkefritt fyll, som gjerne er ett alternativ til andre som mån ta hensyn til melkeintoleranse uten at forskjellen blir for stor
Det er også ei utrulig enkel kake som ikkje krever for masse tid på kjøkkenet, einaste er marengsbunnen som tar litt tid i ovnen, men da gjer jo man berre andre ting imens
Uansett - marengsbunn uten sukker lagde eg i fjor, men eg deler gledelig oppskrift igjen. Alle typer frukt og bær er godt, og ekstra crunch blir det med nøtter og sjokolade
Men hva gjør du med alle eggeplommene som er til overs etter marengsbunnen. Hvem elsker vel ikke denne friske kaken med deilig fyll og et tonn av frukt
Fordel ca halvparten av kremen på den ene marengsbunnen. Jeg anbefaler å være spandabel medfrukt og bær, det gjør kaken ekstra innbydende og frisk på smak - og skaper en fin balanse til de søte bunnene og den søte kremen
MARENGSBUNN. Jeg har begynt å lage den med gul krem nå, og da ble den jo bare enda bedre. Du kan fint lage bunnen og den gule kremen dagen før, også bare piske vanlig krem samt kutte opp frukten og legge på tilslutt
Oppskrift på marengsbunn. Slik vi feiret vi med en liten Pavlova toppet med vaniljekrem og bær. Du kan bytte det du har tilgjengelig av frukt og bær til topping