Fordel kremen over marengsbunnen. Vend forsiktig inn eddik og maisenna. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Når marengsbunnene er avkjølt, legges vaniljekrem og pisket kremfløte lagvis. Maisenna. Pisk eggeplommene med sukker og maisenna i en bolle som tåler kokende vann
Du trenger bare en marengsbunn, kremfløte og bær. Bland sukker, maisenna og vaniljesukker, og tilsett det litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper
Jeg tilsatte hakket Stratos i marengsbunnen. Sikt sammen maisenna og kakaopulveret. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
I denne marengsbunnen blander man litt eddik og maisenna, akkurat som når man lager Pavlova. Det gjør at marengsen ikke blir helt tørr, men beholder en bløt kjerne også etter at marengsbunnen er stekt