Følg med så marengsen ikke blir brent. I hagen vår har vi en stikkelsbærbusk, og nå har den vært så tettpakket med blå, saftige bær at den sleper greinene langs bakken
Eller frister det mer med en pavlova med vaniljekremogbær. Da er det lurt å lage marengs, og nå før jul passer det fint å lage marengs med hasselnøtter
Dette er en utrolig god og frisk kake med marengsbunn, krem og friske bær. Stivpisk eggehvitene og visp inn sukkeret litt etter litt til det blir en blank og seig marengs
Tilsett melis og pisk videre til marengs. Jeg prøvde denne kaken i helga, og måtte lage den vaniljekrem en flere ganger fordi den klumper seg når jeg hadde oppi gelatinen
Som kremfyll har eg alltid brukt en blanding mellom vaniljekremog piska kremfløte. Eg lager min vaniljekrem som er sukkerfri fordi eg synes den er hundre ganger bedre enn alle andre vaniljekremer eg har smakt, men lag med sukker eller bruk ferdigboks om du ønsker det