Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Mens dette koker pisker du eggehvitene og 20 gram sukker til stiv marengs. Hell i bringebærpuréen i 120 gram av marengsen, og la dette blande seg ordentlig
Marengsuten egg. Kan virkelig denne litt ekle laken bli til hvit marengs. Konklusjonen er at de ser fine ut, smaker ok og at vanlig marengs smaker bedre
Når alt sukkeret er i skal marengsen danne stive topper når du løfter vispen ut. For å oppnå fargeeffekt, dypp en pinne i konditorfargen og lag striper i marengsen
Pisk eggehvitene så faste at du kan snu bollen opp-ned uten at innholdet beveger seg. Da er det lurt å lage marengs, og nå før jul passer det fint å lage marengs med hasselnøtter
Ja, da har jeg funnet det også. Marengsuten egg. 4 gelatinplater. 2,5 dl sukker. 1 dl vann. Wilton farge kan du tilsette litt av hvis du ønsker farge på dem
Planen var altså å gjøre dette i år også, men da gutta spurte om jeg absolutt måtte gjøre dette i år også, svingte jeg sammen noen marengsspøkelser i går
Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs. Sikt i hvetemelet, bland inn så det er akkurat blandet, og vend til slutt inn marengsen forsiktig med en slikkepott