Røres til det blir hvitt og «fluffy» marengs. Bland kakesmulene medsjokolade. Rør litt med slikkepotten, og tilsett mandler og nøtter under tiden du rører
Tilsett sukkeret litt og litt og pisk videre til tykk marengs. Det er veldig viktig at du ikke legger marsipanen under sjokoladekremen, for da vil marsipanen komme i kontakt med geléen, som gjør at marsipanen løser seg opp og blir rennende
Bruk din beste oppskrift på bløtkake, men dekorer medmarengsspøkelser. Marengsspøkelser. Smelt mørk sjokoladeog ha over kaken, tegn på øyne og munn på spøkelsene med litt smeltet sjokolade
Pisk eggehvitene lenge og vel, ha så i litt og litt melis og pisk til en skikkelig stiv marengs. Tørre, avkjølte bunner toppes så med et lag vaniljekrem, så pisket krem, litt frukt &/eller bær og til slutt revet sjokolade på toppen
Visp eggehviter på lav hastighet til stivt, ha så inn sukkeret til du har en glatt og blank marengs. Visp eggehvitene til lett marengs, ha i sukkeret mot slutten av pisketiden
- Pisk eggehvitter og sukker til marengsog vend den forsiktig inn i sjokolademassen. - Pisk fløten stiv med melis, og vend kremen inn i sjokoladeblandingen
Pisk helt til du får en hvit og fluffy marengs. Forrige helg giftet min eldste gutt seg med sin drømmejente, det var en fantastisk dag for dem og for oss som foreldre