Ha blandingen over i en kjøkkenmaskin, og pisk til luftig marengs. Del kakebunnen i tre lag. Dette er en enkel sjokoladekake, fylt med en deilig sjokoladekremmed litt bringebær på toppen
Hell sukkerlaken i marengsen, og la den piske til den er kald. Ha den ene kakebunnen på et kakefat. Ha sjokoladekrem og dekk sidene slik at bringebærmoussen ikke skal tyte ut
Pisk eggehvitene stive, ha i hvitvinseddiken (kan sløyfes om du ikke har, men jeg syns marengs blir seigere og bedre med det, rett og slett) og spe i litt og litt sukker mens du fremdeles pisker
Det er viktig at marengsen ikke er varm når du fortsetter med neste steg. - Del smøret i små terninger som du lar stå fremme på benken mens du lager marengsen
Først sukkerbunn, sjokolademousse, marengsbunn og ostekremen smøres på toppen av marengsen. Jeg farget min marengsmed gulfarge, for å få litt farge på kaken
Rett av kakebunnene ved å skjære litt av toppen bort med en brødkniv. Hvis det ikke henger kakerester igjen på tannpirkeren, er kakebunnene gjennomstekt
Ha sjokoladen i resten av marengsen og vend dette sammen med en slikkepott. Hakk sjokoladen i biter, kutt smørret i terninger og smelt dette i vannbad, pisk sukker og egghviter til marengs, bland eggeplommer i sjokoladen til homogen masse, vend litt av marengsen i sjokoladen