Blant annet kakemixer, mandelmel og lavkarbobrød fra Funksjonell Mat. Over til middagen - torsken ble først smurt inn med mandelmel før den havna i panna - NAM
Jeg har laget mange retter med panert kylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesammel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med parmesanost i tillegg
Visp sammen et egg og ha mandelmelet klart. Oftest kommer den med en panering i tillegg, noe den også gjør her, men da med en mandelpanering istedet for loff
Ha mandelmel, salt og pepper i en annen bolle. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 600 g torsk 2 egg 80 g mandelmel (sesam-mel passer også fint) salt og pepper 1-2 ss smør. 600 g torsk 2 egg 80 g mandelmel (sesam-mel passer også fint) salt og pepper
Deretter vendes alle bitene i en blanding av mandelmel og revet parmesan. -) De finnes også i boka "Sunn og sterk med protein", men jeg har laget samme panering tidligere, også med torsk - fiskepinner
Fremgangsmåte Pisk et egg i en bolle, og ha mandelmel, salt og pepper i en annen. Jeg hadde en eggehvitedunk stående og brukte derfor det, men paneringen ble som et slags lokk så neste gang bruker jeg et helt egg som jeg har listet opp i oppskriften – da blir paneringen saftigere
Panerte torskestykker, først i egg – deretter i mandelmel og finrevet parmesan. Jeg hadde med meg varme treningsklær på jobb i dag, skiftet i ren super(wo)man-stil inne på do da arbeidsdagen var over før jeg dro og møtte Lill A
Nå skal jeg dra og handle inn dorullnisseverkstedmateriale på panduro, og så skal jeg se om jeg finner fettredusert mandelmel til en kake jeg så oppskrift på som jeg tenkte å lage en sukkerfri variant av