Lag mandelmakroner ved å legge kransekakedeig i jevnt store topper på bakepapirdekkede stekeplater. Til sjokoladekremen piskes først romtemperert smør og melis til smørkrem
Hvis du vil ha dem ekstra syndefulle, dekk toppen med smeltet sjokolade. Mandelmakroner. Mandelmakroner er hakket mer luksuriøse enn sin venninne kokosmakronen
Mandelmakroner er nok favoritten, men kokosmakroner kommer rett etter. Ene delen med mandler og sjokolade som grovhakkes og vendes lett inn i marengsen med en slikkepott
Lag sjokoladekrem. Lag topper med sjokoladekremen på mandelmakronene og sett dem i fryseren. De må være helt frosne før du skal dyppe dem i smeltet sjokolade til slutt
Mandelmakroner. Til sjokoladekremen piskes først romtemperert smør og melis til smørkrem. Bruk en bred smørekniv, og smør sjokoladekremen på mandelmakronene slik at de får høy, rund fasong