Smør sjokoladekremen over den kalde mandelbunnen i et jevnt lag. Vi bakte Sarah Bernhardt i langpanne. Og så synes jeg at det var veldig smart å lage det i en langpanne istedenfor sånne små kaker
Bre sjokoladekremen over mandelbunnen (det er viktig at kaken er kald så kremen ikke smelter). Fordel deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm)
Mandelbunn. Sarah Bernard går vel for å være en litt komplisert kake, men det stemmer ikke i det hele tatt, og i alle fall ikke hvis man lager den i langpanne
Mandelbunn. Bland mandler inn i marengsrøren og fordel det i langpannen. Legg bakepapir i en langpanne, den jeg bruker er 30 x 40 cm. Bre fyllet over mandelbunnen og sett kaken kaldt i minst 3 timer, eller helst over natten for en enda bedre smak
Del bunnen i to like store deler og bre halvparten av smørkremen på den ene mandelbunnen. Når du først skal bake en suksessterte kan du like gjerne bake en stor i langpanne for denne blir garantert spist opp