I dag kan jeg friste med en god og enkel glutenfri kake med rismel, mandelmel og kokosmel. Glutenfri kake med mandel og kokosmel – Nok til 15cm × 15cm form. 50g mandelmel. 50g mandelmel
2 dl kvernet mandler (jeg bruker de fra mandelfabrikken i Altea, men kvern gjerne selv). 2 dl kvernet mandler (jeg bruker de fra mandelfabrikken i Altea, men kvern gjerne selv)
80g mandler eller mandelflak. 80g mandler eller mandelflak. Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
-mandelessens. Tilsett mandelessens med den siste. Så er det bare å nyte disse mandelcookiesen-bubblegum smaken og den rosa fargen gjorde dem ekstra populære hos ungdommen