Skal jeg være helt ærlig har jeg aldri laget det selv - kun kjøpt det på bakerier og konditorier, så jeg ble overrasket over hvor enkelt det faktisk var
Nå har mange tatt Påskeferie og forhåpentligvis har dere tid til frokost og tid med familie/venner. Noen må jo jobbe også når andre tar ferie, men det er viktig å kose seg med maten allikevel
Denne oppskriften er Manuela sin og jeg fant den i hennes bok Manuelas Hjemmebakt. Eneste endring er at jeg bruket lettmelk istedenfor melkepulver og vann
I går kveld hadde jeg besøk av 2 gode venner. Vi laget litt julegodteri sammen. Utrolig koselig å samles for å lage noe sammen, snakke og slappe av litt i førjulstiden
Kanskje finner man (jeg) pepperkakedeigen (bakerst i kjøleskapet) man kjøpte på bakeriet fordi man ikke orket å lage deig i desember og blir dobbelt minnet på nedederlaget av å hverken lage deig eller bake de pepperkakene
Mange spør hva slags kakebunn jeg har brukt. Nettbakerens kakebunn er dne jeg bruker aller mest. Har fått lov av Terje himself til legge ut kopi av oppskriften hans her inne
Superenkle og gode cupcakes. 1 pk møllerens sjokoladekakemiks eller en du selv liker, eller veldig gjerne en sjokoladekakerøre du selv lager fra bunnen
I julen har jeg laget disse rundstykkene 4 ganger. Så da deler jeg oppskriften med dere så kanskje flere kan kose seg med ferske ruddstykke til nyttår75 g gjær100 g meierismør 6 dl melk100 g rugmel10 g salt650 g hvetemel + 50 g til utbaking1 ss Mors hjemmebakte Luftigere bakst
Har i dag laget havrekjeks på morraskvisten. Bare meg og julemusikken på p7klem. Havrekjeks er blitt litt tradisjon for meg og smaker kjempegodt med brunost
I dag har det blitt bakt boller i 2 omganger. Bakte først en liten porsjon pga av jeg ikke trodde det kom til å gå så mye av det i dag + at nakken kranglet med meg og gjorde at jeg ikke var klar for den store bakeseansen