De skjelne besøkene på kjøkkenet av makrell, kveite og rødspette regner jeg ikke med. Tomatsaus. kutt løk, paprika og chili i mindre biter, Stek løken i olje til den blir blank, så tilsettes paprika, chili hermetiske tomater og basilikum
Makrell i tomat kan man lage selv. Tomatsaus. Hell sausen over fisk og løk. Det hadde jeg i grunnen aldri tenkt over før jeg fikk smake svigermors makrellpålegg
½ boks bønner i tomatsaus. ¼ løk i strimler. ½ dl løk i biter. ¼ løk i strimler. ½ dl løk i biter. Eggerøre av 2 egg, 3 strimler bacon (ca 30 g råvekt), biter av friske grønnsaker, ½ boks bønner i tomatsaus. 150 g ørret eller annen fet fisk (laks, kveite, makrell, sild, breiflabb). 150 g ørret eller annen fet fisk (laks, kveite, makrell, sild, breiflabb)