Den minner veldig om makaroniogost (mac and cheese), og jeg kalte den nesten for det, men jeg følte jeg hadde gått så langt utenfor denne amerikanske tradisjonen at det navnet ville blitt fullstendig feil
halvparten av den raspede ostenog rør helt til osten er smeltet. Er du som meg veldig glad i blomkål tror jeg du vil like denne gratengen her, den er virkelig god og kan hvis du vil, enkelt gjøres om til en vegetarrett ved å sløyfe bacon
Så setter jeg ønsket mengde makaroni på kok og skjærer opp bog skinke eller annen hermetisk skinke, og litt kjøttpølse bare for smaken sin delHar alt sammen i kasserollen med sausen og blander gått, før jeg har det over i former
Bland fisk, makaroniog grønnsaker i sausen og ha det i en ildfast form. Du trenger ikke bruke kveite om du har annen fisk du heller vil bruke, men kveiten gjør fiskegratengen litt annerledes- Jeg har også toppet den med panko og parmesan i stedet for annen revet ost, det vil jeg anbefale at du prøver, det er faktisk mye bedre