På bildet under har jeg laget henholdsvis remulade og safranmajones. I remuladen erstattet jeg eddik med laken som sylteagurken ligger i, også tilsatte jeg hakkede syltede agurker
Remulade er en smaksatt majones tilsatt grovhakket kapers, sylteagurk, sjalottløk og persille. Den har syrligere smak enn majones og passer veldig godt til kabaret og roastbiff
Denne kan også fint brukes som base til for eksempel aioli og remulade. Vegansk majones. I oppskriften står det vegansk majones, noe som er veldig dyrt (og sjelden godt) når man kjøper det på butikken
evt remulade. Remuladesaus. 1 dl god majones. Smaker nydelig med rømme og/ eller hjemmelagetremulade ved siden av ca 300 g per person. 1 dl god majones
Hjemmelagethvitløksmajones. Helt siden jeg var liten har remulade stått høyere hos meg enn majones. Du kan bruke majones fra tube eller Hellmanns på glass, men som jeg har sagt før - lag den heller selv
Den er god på grovt brød med majones eller en remulade. Svinestek fylt med hvitløksmarinerte aprikoser er utmerket både til middag og som en del av et koldtbord
Server med hjemmelagetremulade og/eller ketchup. Fish and Chips med remulade. Hjemmelagetremulade. 2 ss eggfri majones (fåes i alle store butikker og helsekostforetninger). 2 ss eggfri majones (fåes i alle store butikker og helsekostforetninger)