Denne bunnen er ingen typisk paibunn, mer en blanding mellom pai og kakebunn vil jeg si. I mens paibunnen steker kan du lage sitronkremen, eller lemon custard som det opprinnelig heter
maisstivelse (maizena) blandet med litt vann, til tykning. Idéen til denne paien kom ut fra den britiske retten stargazy pie, en fiskepai dekorert (om man kan kalle det det) med fiskehoder som stikker opp av paibunnen
Pisk sammen eggeplommer, maizena og sukker i en bolle. Ingredienser paibunn. Ta de forstekte paibunnene ut av ovnen, avkjøl i 5 minutter. maizena1 vaniljestang4 eggeplommer
Ha i brødkrum og vann, evt rør maizena ut i vann og bland dette inn i kjøttdeigen. Paibunnen blir litt mer kompakt enn vanlig paibunn, så pass på å ikke steke den for mye
1 Nå paibunn (jeg brukte Maizena sin)Fyll. Ostepai med salat. En enkel, men veldig smakfull pai. Den kan serveres varm, lun eller kald -me like- veldig praktisk
Det hele avkjøles litt før du heller alt i paibunnen. maizena / 3 chucaras de maizena 275ml. de aqua 2 eggeplommer / 2 yemas de huevo 40g smør i terninger / 40g de mantequilla en dados Saft og skall av 2 sitroner / zumo y piel de 2 limonesRør sammen sukkeret og maizena i en skål og tilsett vannet til du får en seig røre
Beklager at det går litt treigt med oppskrifter for tiden, er midt i siste eksamensinnspurt, så gleder meg til den er ferdig og jeg kan bruke mer tid på kjøkkenet