maisenna mel. Kjøttet kokes, og smaker godt med en jevnet purre-og gulrotsaus til. maisenna mel. ta ut kjøttet og jevn kraften med cirka 3 ss maisenna rørt ut i litt vann. 3 ss maisenna rørt ut i litt vann
Bland ut maisenna i kaldt vann og ha oppi, kok opp til det tykner og skru deretter ned varmen. ♦ Kok opp kjøttkraft, stekesjy fra kjøttkakene og soyasaus
Maisenna. Og nå er det bare Ingefær-eple sausen igjen. Kok opp eplesaften sammen med litt reven ingefær, tykne den med maisenna og helt til slutt har du epleterningene i
Bland hvetemel, maisenna, salt, chilipulver, raspet ingefær og vann i en stor bolle. Gobi er blomkål, og dette er stekt blomkål i en tykk kinesisk-inspirert saus med indiske smaker
Sjysaus. et par dråper soyasaus. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Sjysaus. et par dråper soyasaus. 1,5 ss maisenna. Lag en sjysaus ved å helle 1,5 dl vann oppi pannen du brukte til å steke kjøttkakene i, varm opp og rør godt rundt. Hell det over i en kjele med 4 dl kraft/buljong og tilsett maisenna rørt ut i litt kaldt vann. 1,5 ss maisenna
Tilsett fløte (her kan du øke mengden hvis du vil ha mer saus) og ev maisenna for å tykne litt. 250-300 gram laksefilet1 sjalottløk eller tilsvarende purre, løk eller vårløk, hakket1 fedd hvitløk, finhakket150 gram spinat1 dl matfløte, vanlig eller mager2 ts maisenna blandet ut i litt fløte100 gram fetaostEv
Jeg kan tenke meg at disse passer veldig godt som tilbehør til en kremete suppe eller middag med en deilig saus der du kan bruke brød/bolle/rundstykkene til å suge opp restene av suppen/sausen
Bland biffen (som er kuttet løvtynn) med maisenna, og legg det til side. Saus. Bland også alle ingrediensene til sausen (utenom pepperet) på forhånd og ha klar «kraften»
Tilsett det i gryten og la det småkoke til sausen tykner. 2 ss worcestershire saus. 2 ss maisenna. Tilsett 4 dl vann, worcestershire saus, hvitløk, laurbærblad, løk, salt, sukker, pepper, paprika, og nellik. Rør ut maisenna i 3ss vann. 2 ss worcestershire saus. 2 ss maisenna