Som grønnsaker i denne gratengen valgte jeg å bruke neper, mais, løk og sjampinjong, men du kan bare bruke de grønnsaker du måtte ønske eller du har tilgjengelig
Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt. Du trenger 5 dl pasta penne 4 dl vann 3 dl Tine kremfløte 150 gram revet gul/cheddar eller mozarella ost , jeg har brukt Cheddar/mozarella blanding 3-400 gram middagspølse i biter 1 liten boks mais eller annen valgfri grønnsak (eks gulerot, brokkoli, erter, brekk bønner, paprika) 1/4 ts revet muskattnøtt 0,5 - 1 ts salt og pepper ( smak til slik du liker det). Slik gjør du I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta Kok opp og la småkoke under lokk eller folie i 12 minutter til det tykner litt og pastaen begynner å bli mør Tilsett mais og pølse kuttet i biter og bland godt, la koke i 5 minutter til Rør inn osten, klar til servering
Kutt opp salat og paprika, ha mais, ost og taco chips klart. Jeg elsker potet og jeg elsker taco, denne deilige taco potetgratengen tilfredsstiller begge lystene
Ha i mais og og smak til med sukker (eventuelt salt og pepper). I dag har jeg brukt den til å lage en tacoform, men den passer minst like fint til lasagne, moussaka eller gratenger
Server med brune bønner, mais, hjemmelaget tomatsalsa, guacamole, ananas-, agurk og paprikasalat, ananassalsa og guacamole med tomat, en grønn salat og / eller ellers det du måtte ønske å servere til tex-mex-måltidet ditt
Finn deretter frem en ildfast form og legg kjøttdeig, pasta, mais, ost og strimlet persille lagvis. Stek gratengen i ovnen på overvarme til den er gyllenbrun, ca
Salat av isbergsalat, tomat, agurk, mais, løk og paprika. Jeg liker å bruke den i alt ifra gratenger og taco fordi den gir en mykere og saftigere konsistens til det hele