Kaken er en ekstra mørksjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache. ) Denne gangen ble det kuttet ned til to kaker, en med bakgrunn i mørk øl og krydder, og en inspirert av «Devil’s Food Cake»
Hell røren i en godt smurt form og stek kaken. 120 g mørk sjokolade 150 g TineSmør 4 egg 60 g hvetemel 150 g sukker Glasur. 75 dl TINE Kremfløte 1 ss TineSmør 100 g mørk sjokolade Slik gjør du Rundkakeform, ca 20 cm i diameterI stekeovnen ved 200 grader C i ca 30 minutter Bunn. no 120 g mørk sjokolade. 100 g mørk sjokolade
Kaken passer perfekt til å deles i tre og ha fyll i to lag og et på toppen og rundt =). Eldstegutten hadde bestilt gulrotkake, jeg hadde lyst på pavlova og min mor som var på besøk ville gjerne ha sjokoladekake
Ta smørkrem i en sprøytepose og lag en kant rundt hele. Den er veldig mørk, og selv om jeg ikke er fan av kraftig kakaosmak så passet det veldig bra sammen med bringebærmoussen
La kaken kjøle ned før du tar den ut av formen. Det forstår jeg forresten godt, for dette er en sjokoladekake fra Lindt sin sjokoladekokebok "Lindt Chocolate Passion", den inneholder ikke mel eller hevningsmiddel, og smelter nesten på tungen
Kna marsipanen til den er myk og jevn, og form den til en runding som du presser litt flat. Trykk ut rundinger med en utstikker, og stemple gjerne med et kakestempel for å gi dem en vakker dekor