Møre saftige koteletter oppskrifter

Saftige og smakfulle koteletter

Saftige og smakfulle koteletter

Hvordan i svarteste granskauen skal jeg få de %$@*#¤ kotelettene møre. Vannet skal ikke koke helt bort, men holde dem saftige hele steketiden gjennom
Saftige svinekoteletter

Saftige svinekoteletter

Deilige saftige og møresvinekoteletter med brun saus. Smelt smøret i bunnen av gryten. De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden
Saftige nakkekoteletter

Saftige nakkekoteletter

Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Gjør klar grønnsakene og legg dem mellom kotelettene sammen med smøret
Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter

Potetene er ferdige når de er møre. Etter min mening blir potetene saftigere da. Perfekt til biff, koteletter, steik og andre kjøttretter
Sommerkoteletter med balsamicomarinerte plommer

Sommerkoteletter med balsamicomarinerte plommer

Nå er det norsk sesong for saftige plommer og finnes hovedsaklig som gule, blåe og røde plommer. 4 stk sommerkoteletter. Stekes på midterte rad i 15 minutter til kotelettene er gjennomstekte og plommene er noe møre og karamelliserte. 4 stk sommerkoteletter
Salme for ovnsteikte svinekotelettar

Salme for ovnsteikte svinekotelettar

Deretter fylte vi på med kremfløyte, sette på lokk og venta til kotelettane ble nokolunde møre. Når kotelettane nesten fell frå beina, og grønsakene er møre, legg du ingrediensane over på eit stor serveringsfat
Kjøtt.

Kjøtt.

Marinering gjør kjøttet mørere. Har du koteletter til middag, får barnet koteletter. kyllingvinger, oksekjøtt skåret i skiver på tvers av fibrene eller tynne svinekoteletter har ganske korte fibre som er lette å male for tannløse gommer, men samtidig lette å holde hvis det er skåret i fingerstore biter
Ja til spesialforretninger!

Ja til spesialforretninger!

Er det noe rart at svinesnitslene og kotelettene er smakfulle, og møre som den fineste svineefilet. Skjær frisk champignon i skiver og la de først brune lett, deretter surre i smøret noen minutter
Koteletter i folie

Koteletter i folie

Kok opp vann til potetene og la de koke til de er møre, ca 25 minutter. Server dem gjerne rett fra folien 4  svin nakkekoteletter
Svinekoteletter med soppstuing, confittomater  og ovnsbakte poteter

Svinekoteletter med soppstuing, confittomater og ovnsbakte poteter

Når jeg får møresaftigesvinekoteletter hos slakteren blir det en aldeles nydelig middag. Svinekjøtt er egentlig magert kjøtt og trekker til seg lite fett når det stekes, så derfor la fettranden være på under steking så får du en mye mørere og saftigere kotelett