Deilige saftige og møresvinekoteletter med brun saus. Smelt smøret i bunnen av gryten. De siste årene har svinekoteletter vært noe som kun har blitt brukt på grillen, ofte med det resultatet at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nakkekoteletter isteden
Møre, langtidsstekte og saftigenakkekoteletter med grønnsaker, ovnsbakte poteter og en enkel saus. Gjør klar grønnsakene og legg dem mellom kotelettene sammen med smøret
Nå er det norsk sesong for saftige plommer og finnes hovedsaklig som gule, blåe og røde plommer. 4 stk sommerkoteletter. Stekes på midterte rad i 15 minutter til kotelettene er gjennomstekte og plommene er noe møre og karamelliserte. 4 stk sommerkoteletter
Deretter fylte vi på med kremfløyte, sette på lokk og venta til kotelettane ble nokolunde møre. Når kotelettane nesten fell frå beina, og grønsakene er møre, legg du ingrediensane over på eit stor serveringsfat
Marinering gjør kjøttet mørere. Har du koteletter til middag, får barnet koteletter. kyllingvinger, oksekjøtt skåret i skiver på tvers av fibrene eller tynne svinekoteletter har ganske korte fibre som er lette å male for tannløse gommer, men samtidig lette å holde hvis det er skåret i fingerstore biter
Er det noe rart at svinesnitslene og kotelettene er smakfulle, og møre som den fineste svineefilet. Skjær frisk champignon i skiver og la de først brune lett, deretter surre i smøret noen minutter
Jeg serverte det supemøre kjøttet med nydelig potetgrateng, gode grønnsaker og en smakfull saus. Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter
Saftige, smaksrike lammekoteletter med møre pærer og en smaskens mynteyoghurt. Server lammekoteletter og pærene med potetskiver og en deilig mynteyoghurt
Når jeg får møresaftigesvinekoteletter hos slakteren blir det en aldeles nydelig middag. Svinekjøtt er egentlig magert kjøtt og trekker til seg lite fett når det stekes, så derfor la fettranden være på under steking så får du en mye mørere og saftigere kotelett