før servering, da smørkremen blir veldig hard i kjøleskap. Det har vært stille på bloggen i lang tid nå, men nå tenkte jeg at det var på tide å dele litt oppskrifter igjen
Var litt spent på om hele mekanismen på lyset kom til å funke. Det store høydepunktet var da jeg tente lysfontenen i midten og åtte små lys foldet seg sakte ut og bursdagsangen begynte å spille
Spre lag av smørkrem rundt kaken og bruk kake skraper til å jevne ut sidene av kaken og toppen. For å forberede fyllet visp usaltet smør i romtemperatur med melis tillys og luftig og tilsett kremost
Jeg la en ring med smørkrem i ytterkant av hvert lag, for å holde kremen inni på plass. Jeg ante ikke at «enkle» allergier kunne komplisere baking så mye før jeg satte i gang, men etter litt prøving og feiling har jeg kommet frem til en nydelig sjokoladekake som alle kan spise
Del kaken på midten så du får to rektangler Ha et godt lag med smørkrem på den ene bunnen legg sjokoladepistasj jevnt fordelt oppå smørkremen legg på den andre bunnen med bunnsiden opp
Ha den lyseste rosafargen i en krempose med den samme tippen og forsett å lage roser på kaken. Sett kaken i kjøleskapet og la den stå tilsmørkremen har stivnet helt