Jeg har skrevet i oppskriften på kremen at du skal bruke mørk sjokolade, men hvis du skal lage den til et barneselskap så hadde jeg brukt halvparten lys sjokolade og halvparten mørk eller bare lys
Men noen ganger synes jeg det blir for luftig og porøst, og dermed for lite stabilt hvis jeg for eksempel skal lage en høy kake, eller hvis jeg skal fylle kaken med mousse eller sjokoladekrem
Jeg dynket ikke kaken, og det var kun ektemannen i huset som etterlyste en litt saftigere kake. Jeg lagde en sjokoladekrem som jeg fylte og toppet kaken med, og dermed ble «mislykket + ikke helt etter planen = smakfull og deilig sjokoladekake»
I tillegg har jeg blandet i hakket lys kokesjokolade for å gi enda tyngre og saftigere kake (altså litt tyngre enn vanlig luftig kakebunn, men fortsatt ikke for tung i forhold til fyllet) Røren ble ganske stor og jeg stekte den altså i to omganger
Det er jo så vakkert ute når solen skinner og løvtrærne lyser i alle høstens farger. Toppet det så med et tynt lag med den samme sjokoladekremen som jeg brukte i midten
Tilsjokoladekremen kokes først kremfløten og melis såvidt opp i en kjele. Sjokoladekrem. Pisk eggene og sukkeret til eggedosis (bruk en stor bakebolle, for det blir en stor porsjon kakerøre)