For å ikkje snakke om kontrasten mellom mørk kake og lys glasur som gjer kombinasjonen hakket bedre. Eg har laga sukkerfri og glutenfri brownies med innbakt kvit sjokoladeglasur - nydelig på smak og konsistens
Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur. Lag en mørk og en lyssjokoladeglasur. Ca 15 minutter Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur
Rør smør og sukker lyst og lett i en kjøkkenmaskin. Barnevennlig Sjokoladeglasur. 300 g kokesjokolade, lys eller vanlig. 300 g kokesjokolade, lys eller vanlig
Hvis du har lyst til å ha et lag marsipan - enten i stedet for nougat eller i tillegg til alt det andre - må du huske på at du legger utkjevlet marsipan oppå sjokoladekremen og før du har på sjokoladeglasuren
Jeg lagde en porsjon med vanlig hvetemel og en porsjon med Toro glutenfrilys melblanding, og resultatet ble det samme om vannbakelsen var glutenfri eller ikke
Lyssjokoladeglasur. Lys sjokolademousse med karamell. Mørk sjokoladeglasur. Dessuten er mengden stivelse i kaka (i form av gelatin og pektin) så voldsom at sjansene er store for å mislykkes og skape gummi eller klumper
Grovt mel kan gi litt tung bakst, men du får et lett og luftig resultat hvis du pisker egg og sukker til en lys eggedosis og vender de øvrige ingrediensene forsiktig inn uten å slå ut luften eller arbeider melet for mye
Pisk egg og sukker godt så du har en lys og luftig eggedosis, tilsett vaniljeekstrakt. Kakene lages i porsjonsstørrelser av et lett og luftig sukkerbrød som dyppes i en sjokoladeglasur og rulles i kokos
Pisk eggeplommene og melis til tykk, lys eggedosis. Desserten har tykk konsisens og deilig smak av mørk sjokolade, espressokaffe og Baileys (med kaffesmak for anledningen)
Pisk egg og sukker godt så du har en lys og luftig eggedosis, tilsett vaniljeekstrakt. Kakene lages i porsjonsstørrelser av et lett og luftig sukkerbrød som dyppes i en sjokoladeglasur og rulles i kokos
Disse var veldig gode, og sjokoladeglasuren likte til og med hun mellomste. 3 1/2 ss mykt smør1 1/4 dl brunt sukker2 egg2 1/2 dl hvetemel1/2 ts natron, kan erstattes med 1 ts bakepulver4 ss kakao, jeg hadde bare 2 ss kakao og brukte 4 ss O'boy, da blir det litt lysere smak1 1/4 dl rømme
Pisk romtemperert smør og melis lyst og luftig. Sjokoladeglasur. Jeg har ikke tatt meg bryet med å lage bunnene selv, for jeg synes det er veldig godt med ferdig kransekakemasse, og dessuten har jeg ikke skikkelig kvern til å male mandlene med