Lysnøtteglasur. Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurertil enhver smak
Eg brukte sukkerfri og melkefri mørk sjokolade, men lys sjokolade er faktisk best. Det er en ingrediens med en fyldig, smakfull og aromatisk peanøttsmak som kan brukes til pannekaker, glasurer, smoothier, kaker, småkjekt, muffins, proteinbarer, lage peanøttsmør, peanøttsaus ogsåvidere
Pisk inn eggene (for hånd eller bruk elektrisk misker) til blandingen blir tykk og lys. Pynt muffinsene dine med glasur og strøssel om ønskelig, nyt umiddelbart
Perfekt til kalde drikker, glasurer, snacks, kaker og lignande som ikkje trenger steiking, og andre oppskrifter der man trenger eit søtningsmiddel som løyser seg opp uten å danne krystaller
♦ Sukkerfri sjokolade, enten lys eller mørk. Muffinsene er så smakfulle i seg sjølv, og med sjokoladebiter i tillegg er det absolutt ikkje nødvendig med glasur på
Du kan gjerne dekorere muffinsene med glasur, men jeg tok dem bar denne gangen. Disse muffinsene er laget uten eggeplommer og er derfor lysere enn vanlige muffins
Pisk sammen egg, sukker og vanilje med elektrisk håndmikser til blandingen blir lys og luftig. Glasur. Får du rester, kan de enten pakkes godt inn i plast til dagen etter eller fryses ned, men husk at fryste muffins vil bli littegrann bløte når de tiner
De vanlige lysemuffinsene fra Rieber og Sønn/Toro er glutenfrie, og perfekt dersom det viser seg at noen er intollerante, så det ble med to pakker av denne
Rør smøret mykt, ha i sukker og fortsett å vispe til blandingen er lys og luftig. Når kakene er avkjølt, har du glasur på den ene bunnen og setter den andre over
Varm smøret (ikke smelt) og bland med sukkeret slik at det blir en lys krem. Det holder med halv oppskrift tilmuffinsoppskriften over, ellers blir det mye glasur igjen