Jeg har dessverre ingen epletrær, men heldigvis bugner butikken over av rimelige og deilige epler. Før jeg dro til Krakow laget jeg denne saftige eplekaken
Rør sammen mel, bakepulver, vaniljesukker, kardemomme og kanel i en annen bolle, lurt å sikte melet minst en gang da muffinsene blir enda mer luftigere
Og så saftige, lette ogluftige som disse muffinsene ble. Squash er jeg mest vant med å bruke i wok og gryteretter, så å bruke det i muffins var en ny vri
Nå er det en stund siden jeg har blogget. Dagene har gått i ett, og har ikke vært mye tid til blogg. I dag bakte jeg en veldig saftig og god banankake, siden jeg hadde noen veldig brune bananer liggende
Muffinsdeigen inneholder rømme, som gjør sjokolademuffinsene ekstra myke ogsaftige. Ha sjokoladekremen i en sprøytepose og sprøyt kremen på muffinsene i vakre topper
Røren er kjempefin til muffinsogså. Jeg elsker formkaker og i særdeleshet bananformkake. Nydelig, saftig og søt, akkurart som en tantete formkake skal være