Omelett finnes i mange varianter, men denne har det lille ekstra ved at den er så luftig. Server med brød og en frisk salat med en god dressing, for eksempel sennepsvinaigretteBaconet kan byttes ut med skinke, men det går fint å droppe kjøtt og lage en vegetarisk omelett
Den blir ekstra luftig og god når man tilsetter litt bakepulver i eggeblandingen. Omelett er god og mettende mat, som kan spises til alle døgnets måltider
Denne omeletten pleide morfar å lage på lørdagskveldene når mamma var liten. Du kan også fylle omeletten med skinke og champinjong eller andre favoritter
Bland dette godt i en kjøkkenmaskin eller med håndmikser til smøret er luftig. Smør med smak er kjempe lette å lage og er utrolig gode til brød,bakte poteter,hasselback brød,biff,omelett, og helt sikkert til mye annet også
På den måten lager du en luftig og lettstekt omelett som er saftig og god. Du trenger knapt piske gjennom eggene med gaffel før de har blitt den fineste og luftigste eggerøre klar til steking
Godt brød (Se oppskrift på Luftig loff). Omelett i bunnen og kjøttsaus oppå. Omelett. Omelett. Sjekk om omeletten har stivnet etter 10 minutter. Fordel kjøttsausen utover omeletten, dryss 2 dl revet ost (parmesan, goudaost) over og sett formen i ovnen igjen i 5 minutter
Eggehviten kan stekes om til omelett, brukes som marengs, eller som rislapper. Vegard Ingredienser 4 eggehviter 1 eggeplomme 2 dl kokt ris (eller grøtrester) litt salt en klatt smeltet smør litt kefir om du ønsker det Instruksjoner Pisk opp eggehvitene luftig
Eggehviteomeletten er luftig og saftig, grønnsakene og timianen gir god smak og litt crunch. Ha salt, pepper, hvitløkspulver og cayennepepper i eggehvitene og pisk til hvitt og luftig
Ha sukker, egg, salt og vaniljeekstrakt i en bolle og visp med en håndmikser til du får en luftig eggedosisTilsett rapsolje og pisk ytterligere godt sammenTilsett finrapset gresskar og sitronsaft, og bland dette inn i røren med en sleivSikt inn hvetemel, natron, bakepulver og krydderne og rør til du har en jevn røre