Lobster thermidor oppskrift oppskrifter

Gratinert hummer

Gratinert hummer

LobsterThermidor er en fransk delikatesse. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
Gratinerte blåskjell

Gratinerte blåskjell

Gratinert hummer - Lobsterthermidor. Italia er landet og maten er den aller beste. Disse fantastiske skjellene med smak av middelhavet fungerer både som en fabelaktig forrett, til lunsj eller som et flott tilskudd til tapasbordet
Krabbeklør med to typer dressing

Krabbeklør med to typer dressing

Gratinert hummer - Lobsterthermidor. Dette er et nydelig alternativ til majones og sitron. Disse dressingene smaker fortreffelig og gir en flott piff til både krabbe og krabbeklør og ikke minst hummer og sjøkreps
Grillet sjøkreps med hvitløk og persille

Grillet sjøkreps med hvitløk og persille

Gratinert hummer - Lobsterthermidor. Sjøkreps er dessverre ganske dyrt, men innimellom må man unne seg litt luksus – og da er grillet sjøkreps perfekt
Mindre hummer i år sies det!

Mindre hummer i år sies det!

LobsterThermidor. Hummer Thermidor. Oppskriften er egentlig ment brukt ved helt spesielle anledninger. hummer thermidor er vel kanskje den mest kjente hummerretten i verden

Gratinert hummer – Lobster Thermidor

Skriv ut oppskriften. LobsterThermidor er en fransk rett. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
Hummer Thermidor er også nyttårsmat!

Hummer Thermidor er også nyttårsmat!

LobsterThermidor. Oppskriften er egentlig ment brukt ved helt spesielle anledninger. hummer thermidor er vel kanskje den mest kjente hummerretten i verden
Scampi Thermidor skritt for skritt

Scampi Thermidor skritt for skritt

det er en oppskriftLobsterThermidor brukt med sjøkreps, altså scampi. Navnet tok stykket fra den franske republikanske kalenderens sommermåned, Thermidor
Doblet hummerfangstene!

Doblet hummerfangstene!

LobsterThermidor.  Ingrediensene til Hummer Thermidor, spist første gang i. Oppskriften er egentlig ment brukt ved helt spesielle anledninger
Krabbekaker med aioli

Krabbekaker med aioli

jeg hadde tenkt å velge hummer for å lage lobsterthermidor, men før jeg rakk blunke hadde alleredet noen valgt hummer, så da valgte jeg vanlig krabbe, fordi jeg aldri har jobbet med det før og jeg hadde så sinnsykt lyst til å lære å renske en krabbe og lære forskjellen på en hann og hunn krabbe