LobsterThermidor er en fransk delikatesse. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
Gratinert hummer - Lobsterthermidor. Italia er landet og maten er den aller beste. Disse fantastiske skjellene med smak av middelhavet fungerer både som en fabelaktig forrett, til lunsj eller som et flott tilskudd til tapasbordet
Gratinert hummer - Lobsterthermidor. Dette er et nydelig alternativ til majones og sitron. Disse dressingene smaker fortreffelig og gir en flott piff til både krabbe og krabbeklør og ikke minst hummer og sjøkreps
LobsterThermidor. Hummer Thermidor. Oppskriften er egentlig ment brukt ved helt spesielle anledninger. hummer thermidor er vel kanskje den mest kjente hummerretten i verden
Skriv ut oppskriften. LobsterThermidor er en fransk rett. Den har sin opprinnelse fra restaurant Marie i Paris som kreerte retten i forbindele med premieren av stykket Thermidor av Victorien Sardou
LobsterThermidor. Oppskriften er egentlig ment brukt ved helt spesielle anledninger. hummer thermidor er vel kanskje den mest kjente hummerretten i verden
det er en oppskrift på LobsterThermidor brukt med sjøkreps, altså scampi. Navnet tok stykket fra den franske republikanske kalenderens sommermåned, Thermidor
jeg hadde tenkt å velge hummer for å lage lobsterthermidor, men før jeg rakk blunke hadde alleredet noen valgt hummer, så da valgte jeg vanlig krabbe, fordi jeg aldri har jobbet med det før og jeg hadde så sinnsykt lyst til å lære å renske en krabbe og lære forskjellen på en hann og hunn krabbe