Form så en ny «puck» av deigen og legg over. Det er høysesong for norske grønnsaker, så velg gjerne kål – både surkål og rødkål kler denne retten, men jeg valgte rosenkål
Kutt epler i båter, strø over kanel og sukrin gold, og ha alt i en bolle. Som eg har nevnt tidligere så gleda eg meg stort til dei norske eplene kom på butikken
En kjapp liste med eksempler på smakfulle, digge og næringsrike matvarer. Jeg vil samtidig understreke at jeg er fullstendig klar over at vaner og matvalg handler mye om psykologi og følelser, og for noen er det ikke så enkelt å "bare gjøre det som en rådgiver sier"
De sendes ut per e-post hver helg og vil du motta disse kan du melde deg på skjemaet over eller helt nederst på siden – eller inne i innlegget om det aller første postkortet
Ja nå ble det mye skryt av Whole Food, men har du ikke vært her- tro meg du ville bli ganske overrasketover hvordan dette er i forhold til det vi er vant til
Der kan dere få opp kart og listeover alle som var representert der. Noe av det første vi kom over etter å ha prøvd med spekemat, ost og enda mer rakfisk utenfor var en fin liten bod hvor de hadde stilt opp to båter fulle av is og massevis av Norske fiskearter
Sjekk ut deres listeover forhandlere her. Selv hevder Holli Mølle på sine sider at maling med steinkvern gir et mel med en noe mer rufsete overflate, noe som gjør at det tar opp i seg mer fuktighet enn industrikvernet mel, noe som igjen skal sikre et saftigere resultat
Det skammer jeg meg over. Og oversatte det til Norsk, fikk det ikke helt til å høres helt logisk ut, så det burde heller stått i flertall der å da trøtt i fjeset