Skjær kyllingen i store biter. Tre kylling og grønnsaker på spyd og grill spydene i ca. Mariner kyllingen i blandingen i minimum 30 minutter. 4 kyllingfileter. 7-8 dl hønsebuljong (kyllingkraft)
Ha så i kylling, bacon og grønnsakene og bland godt. #kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno. 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning. Kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side. 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning
Krydre kyllingen med salt, pepper og paprikapulver på begge sider. Ha olje og litt smør i en panne og legg i kyllingen med skinnsiden ned, brunes på begge sider før du tar dem ut og legger på en tallerken
Så følger middags oppskriften som jeg også var så heldig og fikk fra Inger Lise Tjørsvaag på jobb. Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider
Skyll kyllingen godt innvendig og utvendig, og klapp den tørr med kjøkkenpapir. Brun kyllingen godt på alle sider i en jerngryte eller over middels varme