Pisk eggene til eggedosis sammen med resten av melisen. Bre sjokoladekremen utover nøttebunnen (la den fortsatt være i formen) og sett kaken i kjøleskapet
Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av LiseFinckenhagen og går under navnet konfektkake. Det er masser av mørk, deilig sjokolade i både bunn og topp
Finhakk sjokoladen. Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn sjokoladen. Vend inn siktet hvetemel og til slutt sjokoladeblandingen
300 g mørk sjokolade, 60-70 %. Terten stekes i en avlang terteform, ca. 10 x 35 cm. Varm ovnen til 180 °C. Legg et stykke bakepapir over tertebunnen og fyll på med tørkede erter
Finhakk sjokoladen og ha den i en bolle sammen med smør og sukker. Visp inn eggeplommene, sett kjelen tilbake over varmen og visp sjokoladekremen til den tykner
Pynt gjerne med høvlet eller revet sjokolade. kakao og revet sjokolade til pynt. Pisk eggeplommer, melis og frøene fra vaniljestangen til en tykk og lys eggedosis
Varm melken til ca. 37 °C. Smuldre gjæren i en bakebolle. Hell over den lunkne melken og rør ut gjæren. Tillsett sukker, egg, kardemomme og mesteparten av melet