Oppskriften er fra LiseFinckenhagen og har rumlet rundt inne hodet mitt i noen uker. Lakseloinen lå jo i frysen, den bare ventet på å få være med å leke
Skjær laksen i tynne skiver og fordel skivene på to tallerkener, eller legg dem pent på et fat. Hvis du er i tvil om laksen er av en kvalitet som kan spises rå, bør den fryses ned til -20°C i minst 24 timer. 250 g skinn- og beinfri laksefilet av topp kvalitet. 2 ss laks- eller ørretrogn
kveite, breiflabb, laks og/eller torsk). Vask skjellene i kaldt rennende vann. Fjern ødelagte skjell og skjell som ikke lukker seg når du «kakker» på dem
800 g laksefilet med skinn. Vask appelsinen godt under varmt vann. Skyll og tørk fisken. Skjær vekk buklisten hvis den er veldig fet og napp ut eventuelle bein
Denne oppskriften tar utgangspunkt i en av LiseFinckenhagens oppskrifter som du kan se HER. I det øyeblikket du tar frem krydderne, river skallet av appelsinen og brer utover laksefileten skjønner du at dette kommer til å smake helt himmelsk
fisk av topp kvalitet som laks og kveite, filet uten skinn og bein. Gjør klar risen. Skjær sjømaten i tynne skiver, fisken skjæres litt på skrå og mot trevlene