Lise finckenhagen kalkun oppskrifter

Kalkun

Kalkun

LiseFinckenhagen fortalte nylig at hun pleide å skjære av brystfiletene og steke resten av kalkunen videre i ovnen for å gi alle deler perfekt tid i ovnen
INDISK TIKKA MASALA MED KALKUN

INDISK TIKKA MASALA MED KALKUN

Denne oppskriften er fritt etter LiseFinckenhagen. Hun bruker kylling (jeg kalkun), yoghurt i marinaden (jeg crème fraîche og melk) og fløte (jeg kokosmelk) i sausen
Farsert kalkunbryst i skinkeslør

Farsert kalkunbryst i skinkeslør

Kalkunrull. Del kalkunbrystet på langs, nesten igjennom. Det er veldig fint om det ferdigbankede kalkunbrystet ligner et rektangel
Fløtesaus

Fløtesaus

kjøttkraft/stekesjy fra kalkunen. Kok opp vinen og la den koke inn til 1/3. Tilsett kraften og la det småkoke i 5 minutter