Lise finckenhagen fisk oppskrifter

Fish and chips

Fish and chips

(Pass på at alt annet er klart og så friterer du fisken med en gang chipsen er klar. Dryss litt salt på fisken og la den få ligge og "marinere" noen minutter
Lefse med rakfisk og eplekompott

Lefse med rakfisk og eplekompott

Legg en fiskebit langs den ene bredsiden og rull sammen lefsen slik at fisken ender i midten. Lag så mange lefser du har fisk til
Fiskegrateng

Fiskegrateng

Skjær fisken i jevne biter og la fiskebitene trekke (vannet skal ikke koke når fisken er i) et par minutter i lettsaltet vann
«Virrevirrevapp» sushi

«Virrevirrevapp» sushi

Skjær sjømaten i tynne skiver, fisken skjæres litt på skrå og mot trevlene. Legg kamskjell og fiskeskiver litt her og der
LAKS MED TACOKRYDDER

LAKS MED TACOKRYDDER

*Oppskriften er fritt etter LiseFinckenhagen. Fisk er sunt og laks er godt. Begynn med tilbehøret til fisken, poteter eller noe annet du har

LAKS TATIKI

Oppskriften er fra LiseFinckenhagen og har rumlet rundt inne hodet mitt i noen uker. "Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme, slik at innsiden fremdeles er rå

MMM FISK

LiseFinckenhagen er et av mine idealer innen mat. Smak til med salt og pepper men ikke glem at fisken er salt

Glasert tynnribbe på grillen

Oppskriften er det LiseFinckenhagen som står bak. Det er sjelden vi griller svinekjøtt, det går mest i lam og fisk