Denne kaken her er hentet fra boken Slikkepott av LiseFinckenhagen og går under navnet konfektkake. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Chips. Skrell potetene og kutt dem i grove chips. Skyll chipsen i rennende kaldt vann i 5 minutter. Kok potetchipsen i lettsaltet vann, stille og rolig, til potetene blir møre
Desserten ble laget av damen som lager så mange gode desserter, nemlig LiseFinckenhagen. Denne retten skal stå en stund i ovnen, men til gjengjeld får man myke, karamelliserte epler, og kombinert med sprø topping er dette noe for seg selv
Sukkerbrød. Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Sikt sammen hvetemel, potetmel og bakepulver. Vend det tørre inn i eggedosisen og hell røren i en godt smurt springform
Skjær biffen i tynne skiver. Bland sammen kjøtt, soyasaus, maisenna, sesamolje og pepper i en bolle. Del brokkolien i små buketter og skjær vårløken i grove biter
Del sukkerbrødet i tre lag. Bruk en spiss skarp kniv og skjær ut en oval kake av sukkerbrødet. Skråskjær kantene på det øverste laget (den delen skal legges på til slutt)
Varm melken til ca. 37 °C. Smuldre gjæren i en bakebolle. Hell over den lunkne melken og rør ut gjæren. Tillsett sukker, egg, kardemomme og mesteparten av melet