Ha hasselnøttene i en blender og bland dem til de er omtrent helt finhakket. tilsett resten av melis og vaniljeessens, når melisen er blandet inn miks på høy styrke i noen minutter til kremen er hvit og luftig
Slik gjør du Kutt poteter i små biter Hakk opp løk og purre løk Kutt bacon i biter Stek potetene i en varm panne med litt smør og olje til de er myke inni og fin farge utenpå
Spiselise. Lise's stroganoff 2017-10-20 20. Slik gjør du Ha mel og smør i en gryte, rør jevnlig til du har fått en fin brunfarge på meljevningen, rundt 5 min ca
Ha smør eller olje i en panne på full varme, ha oppi de hele kokte potetene, krydre med salt, pepper og paprika pulver, stek mens du vender potetene, 2-3 minutter eller til de har fått en fin brunfarge på utsiden
Ha deigen på bordet og kna den godt til den er jevn og fin. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
By Spiselise. Perfekt i barneselskap, eller som tv og fingermat. no Spiselise. Ingredienser Smørdeig/ butterdeig - Findus sin fryste butterdeig med 5 plater, en plate holder til 2 pølser Grillpølser etter ønske litt smeltet smør. Sett på et stekebrett kledd med bakepapir Pensle snurrene med litt smeltet smør Stekes i 20-25 minutter, til deigen begynner å få fin brunfarge, midt i ovnen 200-220 grader
Ha deigen over på en benk eller et bord og elt inn resten av melet til du har en fin og glatt deig. 4 dl finsiktet rugmel. Relatert 4 dl finsiktet rugmel
By Spiselise. Ha over på et fat, kutt av en bit på hver side så den blir fin. no Spiselise. Rullekake var den første kaken jeg noensinne bakte på egenhånd, da var jeg ikke så gamle jenta
Før du legger fyll på siste laget så brett opp kantene så du får en fin høy kant. Her om dagen kom jeg over en herlighet som heter Pizza kake, dette måtte testes
Ha kaffepulveret i en blender og blend så det blir finmalt. Ha sukker og vann i en gryte, la det koke opp uten at du rører i det, når det koker la det småkoke til du får en fin brun farge
Dryss over godt med fingersalt. Bland inn finskåret gressløk i baconfettet rett før servering. Ha de rett over i en blender, tilsett 100 gram smør og kjør til en glatt og fin puré
Stek baguettene i en varm panne med litt smør, et par minutt på hver side til de har fått fin farge. Hvitløksbrød er generelt veldig godt, men disse var bare helt fantastiske
Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. Denne retten laget pappa mye når jeg var liten, vi hadde ikke alltid så mye penger men vi hadde hagen full av grønnsaker