Vi fikk kost oss litt på hytta med litt shopping og handletur til Sverige. På søndag måtte vi dra tidlig hjem for å ordne siste finishen til siste visningen samme dag
2 dl sammalt rug grov. 2 dl sesamfrø. 2 dlhavrekli. 2 dlsolsikkekjerner. 1 dllinfrø. 1 dlkruskakli. 7dl vann. Sett ovnen på 175 grader med varmluft og stek de i 45 min, men etter 10 min tar du de ut og deler inn i ønsket størrelse. 2 dl sammalt rug grov. 2 dl sesamfrø. 2 dlhavrekli. 2 dlsolsikkekjerner. 1 dllinfrø. 1 dlkruskakli. 7dl vann
linfrø. solsikkekjerner. havrekli. kruskakli. mandler. linfrø. solsikkekjerner. havrekli. kruskakli. mandler. 370 g tørre varer røres sammen med. 3,5 dl væske. 0,5-1 dl er spelt- eller rugmel, gjerne grovt, er alltid med, rett og slett for at alt skal henge litt bedre i hop. Jeg benytter for tiden inntil 1/2 dllinfrøolje ettersom den inneholder gode omegafettsyrer som jeg innbiller meg at kroppen min trenger påfyll av. Da blir det igjen å tilsette 3 dl lunkent vann. 370 g tørre varer røres sammen med. 3,5 dl væske. 0,5-1 dl er spelt- eller rugmel, gjerne grovt, er alltid med, rett og slett for at alt skal henge litt bedre i hop