Hvis du har lyst på en variasjon fra de tradisjonelle lammerettene med fårikål og frikasse, så er denne gryteretten av asiatisk opprinnelse et kjempegodt alternativ
desember eller lille julaften eller en annen dag det blir rett i forhold til dine egne tradisjoner. Koking av rull (Vi blir å gjøre dette seinere i desember, men her er oppskrift fra boka Ingrids (Espelid Hovigs) beste julemat)
Kjøttet er så mørt at det kan spises med skje, og sausen jeg kokte skankene i smakte så nydelig at den lille resten som ble til overs faktisk ble forsiktig vakuumpakket og fryst ned
Og en liten stjerneanis i tillegg er det lille ekstra …. Påsken er ikke bare lam og kyllinger. En god andeconfit har alltid plass på Gastronomades tallerken
OPPSKRIFT. Istedetfor å danse rundt gullkalven, bør vi slakte lammet. Ofte er de beste oppskriftene de som ikke har for mange smaker som sloss om oppmerksomheten
Ikke noe særlig arbeid, men mye mat og næring for det lille arbeidet du gjør. Du kan koke kraft av alle typer bein, både okse, lam, kylling, kalkun, hjort, rein, elg, fisk for å nevne noen
Fra min rikholdige oppskriftssamling, og lange smaksrike erfaring, har jeg hentet ut retter som spraker av farger, strutter av sunnhet og gir den optimale kombinasjonen av næring i hver lille kalori