Å lage leverpostei fra bunnen av er såre enkelt, men det blir endel oppvask og litt søl. Begynn med de største hullene i kjøttkvernen, og vær obs på at spesielt bacon kan trevle seg rundt hullene, så alt stopper opp
Avkjøl i formen og server gjerne med sprøstekt bacon, sopp og sylteagurk. (Bruker du en brødform kan du godt kle bunnen og kortendene med en remse bakepapir slik at det er lettere å få posteien ut av formen igjen
Rødløk, sprøstekt bacon, stekt sopp eller andre stekte grønnsaker er også godt. Det mest utfordrende med å lage leverpostei er egentlig å finne de beste råvarene
Server leverposteien lun, gjerne med litt sprøsteikt bacon av god kvalitet. God, gammaldags leverposteimed grov konsistens er eit av dei beste matminna mine frå barndommen
Leverposteien knar eg ut i remulade, den er syrleg og balanserer godt med sjølve leverposteien. Men då syns eg det blir for mykje smak av leverposteiskive
Lavkarbobriks medleverpostei og agurk. Hjemmelaget fiskegrateng medbacon (oppskrift kommer). Jeg starter alltid dagen med en kopp kjøttkraft, når jeg kommer på jobben drikker jeg kaffe med kokosmelk
Leverpostei, bacon & sylteagurk. Det er selvfølgelig en viss fare for å bli bortskjemt om nisteboksen inneholder en real blings med det beste du finner av pålegg, men du, det er verdt det