♥ BAKST. Det var en av dere som etterspurte noe raskt og lettvint man kan lage mens man sliter over bøkene som student, og tankene begynner å drifte til husarbeid og andre trivielle ting som plutselig frister mer – for ikke å snakke om mat
nå før sommeren, og da er denne lettvinte kaken et populært innslag i mange forskjellige varianter. Sykkellaget skal sykle Trondheim – Oslo, og kaken jeg hadde med på møtet, var den saftige eplekaken jeg vant konkurransen Norges Beste Bakst med i 2014
Den var iallefall enkel i bruk og lagde is på noken minutter, veldig lettvint og heilt knall om man får akutt lyst på is og kan lage en heimelaga og sukkerfri variant på null tid
+ Sist men ikke minst - det tar litt tid å bake med surdeig, men det er til gjengjeld en veldig bedagelig og lettvint prosess - mye mindre stress enn å bake med gjær
Eltefrie rundstykker er lettvinte greier. Min erfaring er at eltefri bakst har mindre risiko for å bli tung og kompakt sammenlignet med vanlig gjærdeig når man baker grovt - men det er meg
Lettvint mellommåltid i farta. Det ene er ikke tilsatt smak, så det bruker jeg mest i mat som grøt, pudding eller bakst der jeg ikke ønsker så mye smak fra selve pulveret
Både billig, lettvint og godt. Eplemos i bakst. maiken. 07 april 2016. 0 kommentarer. Basic eplemos. Ja, for vi er virkelig tilbake til «the basics» her
Her er noen lettvinte oppskrifter å starte med. Jeb prøver bare å passe på at jeg ikke spiser bakst altfor ofte, for det er ikke nødvendigvis sunt, selv om det er sunnere enn mye annet
Flere av dere har veldig god erfaring med utebursdag og kan rapportere om at det føles enklere å ta lettvinte løsninger og større sjans for lave skuldre
Lykke til med baksten. Siden det har vært en regnværsdag i dag, passer det fint med å ta en bakedag. Vi er glad i skikkelig grovt brød her hos oss, men det er det ikke så mye av i Spania, mest fint brød, etter hvert har det kommet brød som det er litt grovt i, men så vi har en norsk baker ikke så langt borte da, så kjøpebrød blir det innimellom
Så lettvint, utrolig smakfullt med få ingredienser og sunt. Det er jo genialt å bruke de svarte bananene som ellers hadde havnet i søpla til søtning i bakst
Denne gangen måtte det bli noe lettvint, så vi satte en gjærdeig. Tar jo litt tid med all hevingen, men så er jo baksten nesten klar til å spises i det den kommer ut av ovnen