Husk at fersk torsk er mindrei størrelse (volum) enn lettsaltet torsk. Dissetorskefiletene kjøpte jeg på SolsideniTrondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikketidtil å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon og fiskfristet)
Ovnsbakt torsk med paprikasmør, blomkålstappe og brokkoli. De fleste kan ha godt av å øke fiskeinntaketsitt, og kanskje spesieltrevmatikere eller andre med mye betennelse i kroppen
Du kan gjerne bruke samme fremgangsmåte med all annen fisk, foruten om lettsaltetfisk. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes iovnen med poteter og asparges
Kok dem møre ilettsaltet vann. Skrei er det beste valget, med du kan også bruke torskefilet. fortsett med potetene, forbered fisken klar for stekeovn, lag sausen,
Kok rødbeter møre med skallet på ilettsaltet vann. Pannestekt torskefilet. Ta de ut av ovnen, ha oppi en liten klatt smør, litt sukker, noen dråper fra lime og rør rundt
Kok rødbeter møre med skallet på ilettsaltet vann. Pannestekt torskefilet. Ta de ut av ovnen, ha oppi en liten klatt smør, litt sukker, noen dråper fra lime og rør rundt
Skrell og kok gulrøttene til de er så vidt møre ilettsaltet vann, de skal ha litt tyggemotstand. Å bake fiskeniovn synes jeg er en veldiglettvint og god måte å tilberedefisk på, ingen stekeos og ingenfiskekasserolle, fisken passer seg selv, og setter du på uret på komfyren får du alltidriktigkoketid på fisken
Legg ertemosen på ett porsjonsfat og legg torskefiletene på toppen. Mandag er jo stort sett fiskedag. Eg er tilhenger av å ete fisken sånn som eg har gjort i alle år, lettsalta med poteter eller stekt med poteter
Tinfisken og trekk den forsiktigi kokende, lettsaltet vann til gjennomkokt. Nå er det ikke så farlig om melsmaken ikke kokes bort, den skal jo iovnen etterpå